Garantie

IVECO Elements, de exclusieve garantie voor OK Trucks Premium voertuigen

Elementsis een breed scala van diensten voorzien van diverse mogelijkheden om voor een beperkte premie om een perfecte toestand van de Iveco pre-owned voertuig te behouden . De klant heeft de mogelijkheid om de dienst niveaus te kiezen die geschikt voor zijn voertuig gebruik , en er zeker van te zijn van de herstellen kosten.

Met onze garantie heb je de gerustheid met een IVECO netwerk van na verkoop bij 2000 punten in Europa, bereikbaar 24/24 uur en 7/7 dagen op het groene nummer 080048326000.

Iveco garantie voor OK Trucks Comfort certificatie

Ook voor OK Trucks Comfort voertuigen kan de klant gebruik maken van de service steunpunten in Europa:

  • Dekking van de belangrijkste onderdelen van de aandrijving, onderstel, cab en chassis, met inbegrip van de bevestigingsmiddelen voor het subframe.
  • OK Trucks Comfort voertuigen die van de garantie profiteren ondergaan specifieke kwaliteits controles voor te certificeren .
  • Voertuigen maximaal 5 jaar oud komen in aan aanmerking
  • 12 maanden geldig.

FINANCIËLE DIENSTEN

OK Trucks en Iveco kapitaal bieden onze klanten verschillende financiële oplossingen ter vergemakkelijking van de toegang tot de pre-owned voertuig: operationele leasing en financiering met de mogelijkheid om te combineren met extra services zoals casko verzekering, brand en diefstal verzekering.


OK TRUCKS MOBILITY CARE

Het mobiliteit servicepakket van OK TRUCKS staat garant voor gemoedsrust bij pech met een jong gebruikt tweedehands voertuig met sleep- en reparatiedekking voor commerciële en industriële voertuigen. De service kan gecombineerd worden met de drijflijngarantie van IVECO.

  • * Dekking in heel Europa doormiddel van een gespecialiseerd after sales netwerk
  • Geldig tot 3 jaar
  • 24/7 assistentie nummer
  • Callcenter dat verschillende talen spreekt

Maandelijkse aanbiedingen

Lokale Partner

Neem contact met ons op

Abonneren op newsletter

Dank u voor het registreren in OKTRUCKS website.
Binnenkort ontvangt u onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en informatie
Dank u voor het registreren in OKTRUCKS website.
Binnenkort ontvangt u onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en informatie
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze support.

Beantwoord alstublieft alle volgende verklaringen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef mijn toestemming voor de doeleinden en processen zoals hieronder beschreven:

MARKETING ACTIVITEITEN - het verwerken van mijn gegevens door de Iveco Nederland BV, op papier of op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder per post, e-mail, telefoon (bv. geautomatiseerde telefoontjes, SMS, MMS, fax) en alle andere middelen (bv. websites, mobiele apps, met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame over producten en diensten, zoals beschreven in sectie 2(iii) van de privacyverklaring:

MARKETING DERDEN - mededeling van mijn gegevens aan de dochtermaatschappijen van de Iveco Nederland BV en gelieerde ondernemingen van de CNH Industrial Group evenals de erkende dealers en de distributie en verwerking door hen met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame voor hun producten en diensten, of om marktonderzoek te doen, zoals beschreven in sectie 2(iv) van de privacyverklaring: