Schadecatalogus


Bekijk de IVECO schadecatalogus

Als eigenaar/gebruiker van een IVECO voertuig, willen wij u adviseren deze schadecatalogus zorgvuldig door te nemen als uw buy back overeenkomst (binnenkort) tot een einde komt. In de catalogus vindt u duidelijke voorbeelden van bijvoorbeeld schades die wel en niet worden geaccepteerd om u te assisteren bij het inleveren van het voertuig conform de voorwaarden van de buy back overeenkomst.

Gelieve in de catalogus, Download Damage Catalog Heavy Range de op voor u van toepassing zijnde voertuigreeks aanwenden.

Maandelijkse aanbiedingen

Lokale Partner

Neem contact met ons op

Abonneren op newsletter

Beantwoord alstublieft alle volgende verklaringen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef mijn toestemming voor de doeleinden en processen zoals hieronder beschreven:

MARKETING ACTIVITEITEN - het verwerken van mijn gegevens door de Iveco Nederland BV, op papier of op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder per post, e-mail, telefoon (bv. geautomatiseerde telefoontjes, SMS, MMS, fax) en alle andere middelen (bv. websites, mobiele apps, met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame over producten en diensten, zoals beschreven in sectie 2(iii) van de privacyverklaring:

MARKETING DERDEN - mededeling van mijn gegevens aan de dochtermaatschappijen van de Iveco Nederland BV en gelieerde ondernemingen van de CNH Industrial Group evenals de erkende dealers en de distributie en verwerking door hen met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame voor hun producten en diensten, of om marktonderzoek te doen, zoals beschreven in sectie 2(iv) van de privacyverklaring: